Jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa.

Jäsenmaksun voi maksaa Suojasa ry:n tilille FI40 4600 0010 6996 80, viestikenttään “jäsenmaksu”. Mikäli maksu tulee toisen henkilön tililtä, lisää viestiin myös sen jäsenen nimi, jota maksu koskee. Jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 15 € ja kannatusjäseneltä 30 € kalenterivuodessa.

Jäsenien yhteystietoja käytetään yhdistyksen sisäiseen tiedotukseen, kuten jäsenkirjeisiin. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

Rekisteriseloste tulossa!

Täyttämällä alla löytyvän lomakkeen voit liittyä Suojasa ry:n jäseneksi. Lomakkeen avulla voit ilmoittaa yhteystietosi jäsenrekisteriin myös silloin, kun henkilötietosi tai osoitteesi muuttuvat. Jos sinulla on yhdistykselle muuta asiaa, lähetä viesti yhteydenotto-sivun kautta.