Lainaamo

_______________________________________________________________________

HUOM! Kesäkuu-elokuu 2019 lainaamot toimivat hallituslaisten kotoa käsin. Kuvassa olevat tiedot ovat siis kesän ajan voimassa. Lämpimästi tervetuloa lainaajaksi!

_______________________________________________________________________

 

Ylläpidämme lainaamoa lapsiperheiden arjen helpottamiseksi. Tällä hetkellä voit lainata apuvälineitä imetykseen ja lapsen kantamiseen.

Lainaamon tavarat noudetaan ja palautetaan ensisijaisesti Suojasan kahviloiden yhteydessä. Kahviloita pidetään tiistai-iltaisin MLL:n PerhePesä Etu-Lyötyssä, osoitteessa Peltokatu 24. Sovi tarkempi laina-aika hyvissä ajoin etukäteen. Lähetä viestiä Facebook-sivullemme – sitä kautta tavoitat meidät nopeimmin. Yhteydenotto on mahdollinen myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Lainattavat tavarat ja hinnaston löydät lainaamolistasta (ks. alempaa). Tavaroiden vuokrahinta lasketaan aina alkavalta viikolta. Maksuilla pyritään pitämään lainaamon tavarat kunnossa. Tavaroita vuokrataan yksityishenkilöille kotikäyttöön. Lähtökohtaisesti laina-aika on kaksi viikkoa, mutta lisäaikaa voi saada, jos ei ole jonoa.

Tavaroista maksetaan lainauksen yhteydessä pantti, joka palautetaan, kun lainattu tavara palautetaan kunnossa. Vuokra maksetaan jokaiselta alkavalta viikolta, ja se maksetaan käteisenä palautuksen yhteydessä. Varaathan tasarahan maksua varten.

Lainaamon tavarat ja viikkohinnat

Suluissa jäsenhinta. Pantti on sama jäsenille ja ei-jäsenille.

Imetykseen liittyvät tuotteet

Tuplasähköpumppu (Ameda Lactaline Personal),  5 e (4 e) / viikko, pantti 20 e

Käsipumppu (Avent Isis): 3 e (2 e) / viikko, pantti 5 e

Imetystyyny (Mollavauva), 3 e (2 e) / viikko, pantti 5 e

Kantamiseen liittyvät tuotteet

Kantoreppu (Tula standard-koko), 5 e (4 e) / viikko, pantti 20 e

Kantoreppu (Tula taapero-koko),  5 e (4 e) / viikko, pantti 20 e